fbpx

Egyedi különleges ruhák, kézzel készült díszítésekkel

Ha valami igazán nagyszerűre és lélegzetelállítóra vágytok.

Nem kapnak elegendő figyelmet a koszorúslányok

Több éves munkatapasztalataim ruhaszalonokban, valamint a sokadik esküvőn való részvétel után úgy érzem a koszorúslányokra senki nem fektet elegendő hangsúlyt. Minden menyasszony szeretné, hogy ott álljanak, szépek legyenek, de úgy igazán senki nem szolgálja ki őket, mindenhol ugyanazt a fazont és egyforma megoldásokat lehet kapni.

Nehéz megfelelő ruhát találni, mert:
Nem áll jól,
nem mutat jól rajtad

A legtöbb koszorúslányruha többnyire egy mintára készül. Ez természetesen nem lehet megfelelő minden testalkatnak, hajviseletnek, stílusnak. Mindannyian különbözünk, miért kellene egyforma ruhákba préselni magunkat?

Nem tükrözi a személyiséged

Népszerű hiedelem, hogy az összes koszorúslánynak ugyanúgy kell kinéznie, különben nem lesz egységes az összkép. Pedig a személyiségeteknek megfelelő, de stílusban, anyagban összehangolt ruhákban is csodásan mutatnátok együtt.

Nem érzed
benne jól magad

Mindannyian tudjuk, milyen fontos a megjelenés egy ilyen eseményen, és könnyen tönkre teheti a napod, ha feszengened kell, mert nem érzed jól magad a ruhában. Csak akkor lesz igazán szép a mosolyod, ha kényelmes ruhában vagy.

Miben tudok segíteni?

  • SZEMÉLYRE SZABOTT ruhákat tervezek, ami csak nektek szól, ezáltal biztosan egyedi és megismételhetetlen lesz

  • végig KOLLEKCIÓBAN gondolkodunk: ennek lényege, hogy a ruhák egymás mellett egységes képet mutassanak, de mindegyik különböző és egyedi legyen
  • PRECÍZEN, nemzetközi színvonalnak megfelelő technológiával, minőségi alapanyagokból, kézzel díszítve késztem el a ruhákat

  • folyamatos KONZULTÁCIÓT és RUHAPRÓBÁT biztosítok, hogy a legtökéletesebb ruhákat kapjátok kézhez a végén

Hogyan lehet egyszerre egységes és egyedi?

A koszorúslányoknál az egységességet, de egyediséget úgy tudjuk elérni, ha ugyan azokból az anyagokból, és színekből dolgozunk váltogatva őket, testalkatnak és személyiségnek megfelelően. A részletmegoldások, díszítések is így működnek: lehet, hogy az egyik lánynak az ujja díszített, a másiknak az egész felső rész, a harmadiknak csak az övpánt. A variációk és a formákkal való játék teszi különlegessé, egyedivé és esztétikussá. Egy tudatos tervezési folyamatot követve készül el egy egységes minikollekció minden menyasszonynak a Nagy napjára, amit a koszorúslányai mutatnak be.

miért jó egy alminka ruhát választani?

flower

Csak neked készül

A te stílusodnak, alakodnak, elképzeléseidnek megfelelően, személyesen neked készül, így nem kell kompromisszumot kötnöd – tiéd lehet az álomruhád.

flower

Nem csak kölcsönzöd

Nem kell visszavinned a ruhát néhány napon belül – örökre ott maradhat a szekrényedben, és máskor is felveheted

flower

tökéletesen rád igazított

Mivel a te saját méreteidre készül, nem lesz gond a hosszával, nem fog szorítani, vagy nem kell egész nap húzkodnod, hogy jól álljon.

flower

Kényelmes és praktikus

Miért kellene végig feszengeni egy eseményt a kényelmetlen ruha miatt? A megfelelő anyagokkal lehet egy ruha egyszerre elegáns és kényelmes is!

flower

Később is használhatod

Nem csak egy napra veszel ruhát – mivel a saját stílusodra alakítjuk, így bármikor a jövőben is használhatod újra, nem kell egy használat után továbbadnod rajta.

flower

a te stílusodat tükrözi

Nem kell egy tömeggyártott termékbe bújnod – mivel te szabod meg, hogy milyen legyen, ezáltal biztos, hogy a saját stílusodat fogja tükrözni, amiben magabiztosnak érezheted magad.

Horváth Leila Noémi

tervező

Már középiskolában is divattervezést, modellezést, és varrást tanultam. Ekkor még nem volt konkrét elképzelésem, hogy milyen jellegű ruhákat szeretnék készíteni, majd 2016 nyarán elkezdtem dolgozni egy menyasszonyi ruhaszalonban. Rengeteg gyönyörű ruhával volt itt dolgom, láttam hogyan készültek, hogyan kell átalakítani, rengeteget tanultam. Ahogy ott sétáltam nap mint nap a csodálatosan kidolgozott ruhák között, azon gondolkodtam, hogy ezek az általam tervezett ruhák is lehetnének. 

Szerelmes lettem az aprólékosan kidolgozott részletekbe, a hatalmas anyagmennyiségekbe, a különböző szabászati megoldásokba.

Így találtam meg az irányvonalat, amiben úgy érzem kiteljesedhetek. Az alkalmi- menyasszonyi- és főként a koszorúslányruhákban.
Elégedett koszorúslányaink
Ingyenes konzultáció

A tervezés elején lehetőséget biztosítok egy ingyenes konzultációra akár személyesen vagy online is, ahol átbeszéljük az elképzeléseiteket. Itt még nincs semmiféle kötelezettségetek: dönthettek úgy, hogy nem szeretnétek igénybe venni a szolgáltatást.

Garancia

Minden nálam készült ruhára
100%-os garanciát vállalok!Ha csalódtál, kényelmetlen volt, vagy nem azt kaptad, amit megbeszéltünk, akkor lehetőséged van cserére vagy javításra mindaddig, amíg a megálmodott ruhádat nem kapod kézhez.

Mennyibe kerül?

Az egyedi készítésű koszorúslányruhák árazása személyreszabott, hiszen befolyásolja a választott forma, anyag, hossz, és az esetleges extra részletek. 

Az ár végleges megbeszélésére
az INGYENES konzultációt követően kerül sor.

Kezdőár: 30 000 Ft

A ruhakészítés menete

Egyikőtök töltse ki az űrlapot a saját adataival! Figyelj arra, hogy pontosan add meg őket, mert ezek alapján veszem fel veletek a kapcsolatot!

Az űrlap kitöltése után kapni fogtok egy kérdőívet, amivel előzetesen felmérem, hogy milyen elképzeléseitek vannak – ezt mindannyiótoknak ki kell töltenie

Ezt követően egyeztetünk egy időpontot, amikor személyesen konzultálunk, és elkezdjük kidolgozni az álomruháitokat

Megrendelés