fbpx

Kényelmes ruhák koszorúslányoknak, különleges anyagokból, a saját stílusodra formálva, nem csak egy alkalomra

Kényelmes ruhák koszorúslányoknak, különleges anyagokból, a te alakodra, nem csak egy alkalomra

A koszorúslányokra senki sem fordít kellő figyelmet

Mindenki csak egyforma ruhákat szeretne nektek, de ha a menyasszony megtalálhatja az egyéniségéhez, testalkatához megfelelő ruhát, akkor a koszorúslányai miért ne tehetnék?

Válassz alakodnak, méretednek, stílusodnak megfelelő ruhát, variáld az elemeket tetszés szerint, és érezd jól magad az általad összeállított szettben, ami méretben is tökéletes!

Nem találtátok meg
a tökéletes ruhákat?

Készíttessetek egyedi megjelenésű koszorúslányruhákat!

Álmodjátok meg a saját koszorúslányruháitokat, én pedig megvalósítom, figyelve a személyiségetekre, testalkatotokra, az egységes összképet megőrizve.

alminkalogo_feher

Szeretném megmutatni a világnak, hogy egy koszorúslány ruha lehet kényelmes és látványos is, úgy, hogy ne csak arra az egy alkalomra szóljon.

A márka jellegzetessége, a letisztult szabásvonalak, amelyek különleges anyagokból készülnek, így akár egy hétköznapibb összeállításban is hordhatóak. Az egyediség miatt fontos számomra, hogy minden testalkatnak legyen megfelelő szabású darab, hogy ne csak a személyiség, de a külső megjelenéssel is harmonizáljanak az Alminkák.

Minden ruha egyedileg, kézzel, személyre szabottan készül!

Ez azt jelenti, hogy nincs felhalmozott készlet, nincsenek előre legyártott ruhák  – minden darab a megrendelést követően készül el. Ezzel is védjük környezetünket attól, hogy az olyan termékek, amik nem találnak gazdára, végül kidobásra kerüljenek. 

Koszorúslány lettem!

Varratás vagy kölcsönzés? Hogyan álljunk neki a ruhakeresésnek? Mit kell végiggondolni, mielőtt kiválasztjuk a megfelelő anyagot, szabásformát? Hogyan készülnek a ruhák? 

Grafiaki átdolgozás miatt az útmutató bizonytalan ideig nem elérhető. 

Csatlakozz facebook csoportunkhoz!

Ha szeretnél részletesebben is olvasni a folyamatokról, a véleményemről bizonyos megoldásokat illetően, illetve egyéb ruhákat és esküvőket érintő témákról, akkor csatlakozz a Facebook csoportunkhoz!

 

Horváth Leila Noémi

tervező

Már középiskolában is divattervezést, modellezést, és varrást tanultam. Ekkor még nem volt konkrét elképzelésem, hogy milyen jellegű ruhákat szeretnék készíteni, majd 2016 nyarán elkezdtem dolgozni egy menyasszonyi ruhaszalonban. Rengeteg gyönyörű ruhával volt itt dolgom, láttam hogyan készültek, hogyan kell átalakítani, rengeteget tanultam. Ahogy ott sétáltam nap mint nap a csodálatosan kidolgozott ruhák között, azon gondolkodtam, hogy ezek az általam tervezett ruhák is lehetnének. 

Szerelmes lettem az aprólékosan kidolgozott részletekbe, a hatalmas anyagmennyiségekbe, a különböző szabászati megoldásokba.

Így találtam meg az irányvonalat, amiben úgy érzem kiteljesedhetek. Az alkalmi- menyasszonyi- és főként a koszorúslányruhákban.
akik egyedi alminka ruhát választottak
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le az újdonságokról, akciókról, legújabb kollekciókról, vagy a folyton frissülő hasznos tanácsokról! 

Partnerek
Kérdésed, észrevételed van?

Írj üzenetet, vagy vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén: