fbpx

Elkészítem álmaid menyasszonyi ruháját

Nehéz megfelelő ruhát találni, mert:

Túl nagy a választék

Ha betérünk egy menyasszonyi ruhakölcsönzőbe, akkor megszámlálhatatlan csodaszép, de gyakran hasonló ruhákat találunk, az órákon át tartó próbálgatás után pedig már mi sem tudjuk, mi volt az eredeti elképzelésünk.

Nem tükrözi a személyiséged

Egy ruha, amit azért készítenek, hogy minél több menyasszonynak megfeleljen, sosem lesz az a ruha, ami tökéletesen kifejezi, hogy te ki vagy. Legtöbbször súlyos kompromisszumokat kell hoznunk ruhaválasztásnál.

Nem találsz olyat, amilyet elképzeltél

Megálmodtad a tökéletes szoknyát, felsőrészt, dekoltázst, ujjat – de nem találod meg mindezeket együtt egy ruhán? Nem tudod, hogy melyikről mondj le, és végül olyat kell választanod, ami nem felel meg 100%-ban az elképezléseidnek.

Terveztesd meg az általad megálmodott ruhát!

Menyasszonyi ruhád akkor lehet elképzeléseidnek teljes mértékben megfelelő, ha te magad tervezteted és készítteted el. 

Ne ijedj meg az egyedi ruhatervezéstől!

Sok menyasszonyban felmerülnek a következő kétségek, ha egyedi ruhatervezésről van szó:

Túl drága lesz?

Az egyedileg tervezett ruha árát nagyban befolyásolja a kiválasztott anyag, a szabásminta, a díszítés és egyéb, esetlegesen extra igények. Ráadásul nem egy olyan ruháért fizetsz, ami tömegeknek készült, hanem a te saját álomruhádért, ami aztán veled marad a nagy nap után is.

Mi lesz vele később?

A nagy nap után a ruha teljes mértékben a tiéd – ha szeretnéd, megőrizheted a szekrényben, felveheted későbbi fotózáshoz, tovább adhatod a jövőbeli kislányodnak – csak rajtad múlik, hogy mit csinálsz vele. Egy biztos: nem kell néhány napon belül megszabadulnod tőle!

Tetszeni fog?

Mivel nem látod előre a végeredményt, ijesztő lehet a gondolat, hogy mi van, ha nem fog tetszeni. Az egyedi ruhakészítésnél azonban együtt mész végig a folyamaton a tervezővel, bármikor beleszólhatsz a ruha alakításába – így nem érhetnek meglepetések, és biztos, hogy a végén az álomruhád kapod kézhez.

Miben tudok segíteni?

  • SZEMÉLYRE SZABOTT ruhát tervezek, ami csak neked szól, ezáltal biztosan egyedi és megismételhetetlen lesz
  • SEGÍTEK KITALÁLNI, hogy milyen fazon, stílus állna legjobban neked testalkatodnak megfelelően, hogy még jobban tündökölhess a nagy napon
  • PRECÍZEN, nemzetközi színvonalnak megfelelő technológiával, minőségi alapanyagokból, kézzel díszítve késztem el a ruhádat
  • folyamatos KONZULTÁCIÓT és RUHAPRÓBÁT biztosítok, hogy a legtökéletesebb ruhát kapd kézhez a végén

miért jó egy alminka ruhát választani?

flower

Csak neked készül

A te stílusodnak, alakodnak, elképzeléseidnek megfelelően, személyesen neked készül, így nem kell kompromisszumot kötnöd – tiéd lehet az álomruhád.

flower

Nem csak kölcsönzöd

Nem kell visszavinned a ruhát néhány napon belül – örökre ott maradhat a szekrényedben.

flower

tökéletesen rád igazított

Mivel a te saját méreteidre készül, nem lesz gond a hosszával, nem fog szorítani, vagy nem kell egész nap húzkodnod, hogy jól álljon.

flower

Kényelmes és praktikus

Miért kellene végig feszengeni egy eseményt a kényelmetlen ruha miatt? A megfelelő anyagokkal lehet egy ruha egyszerre elegáns és kényelmes is!

flower

Nem kell kompromisszumokat kötnöd

Nem kell lemondanod semmilyen elképzelésedről, csak azért, mert nem találsz olyan ruhát – segítek 

flower

a te stílusodat tükrözi

Nem kell egy tömeggyártott termékbe bújnod – mivel te szabod meg, hogy milyen legyen, ezáltal biztos, hogy a saját stílusodat fogja tükrözni, amiben csodálatosnak érezheted magad.

Horváth Leila Noémi

tervező

Már középiskolában is divattervezést, modellezést, és varrást tanultam. Ekkor még nem volt konkrét elképzelésem, hogy milyen jellegű ruhákat szeretnék készíteni, majd 2016 nyarán elkezdtem dolgozni egy menyasszonyi ruhaszalonban. Rengeteg gyönyörű ruhával volt itt dolgom, láttam hogyan készültek, hogyan kell átalakítani, rengeteget tanultam. Ahogy ott sétáltam nap mint nap a csodálatosan kidolgozott ruhák között, azon gondolkodtam, hogy ezek az általam tervezett ruhák is lehetnének. 

Szerelmes lettem az aprólékosan kidolgozott részletekbe, a hatalmas anyagmennyiségekbe, a különböző szabászati megoldásokba.

Így találtam meg az irányvonalat, amiben úgy érzem kiteljesedhetek. Az alkalmi- menyasszonyi- és főként a koszorúslányruhákban.
Menyasszonyok, akik Alminka ruhát választottak
Ingyenes konzultáció

A tervezés elején lehetőséget biztosítok egy ingyenes konzultációra akár személyesen vagy online is, ahol átbeszéljük az elképzeléseiteket. Itt még nincs semmiféle kötelezettségetek: dönthettek úgy, hogy nem szeretnétek igénybe venni a szolgáltatást.

Garancia

Minden nálam készült ruhára
100%-os garanciát vállalok!Ha csalódtál, kényelmetlen volt, vagy nem azt kaptad, amit megbeszéltünk, akkor lehetőséged van cserére vagy javításra mindaddig, amíg a megálmodott ruhádat nem kapod kézhez.

Mennyibe kerül?

Az egyedi készítésű menyasszonyi ruhák árazása személyreszabott, hiszen befolyásolja a választott forma, anyag, hossz, és az esetleges extra részletek. 

Az ár végleges megbeszélésére
az INGYENES konzultációt követően kerül sor.

Kezdőár: 160 000 Ft

A ruhakészítés menete

Töltsd ki az űrlapot a saját adataival! Figyelj arra, hogy pontosan add meg őket, mert ezek alapján veszem fel veled a kapcsolatot!

Az űrlap kitöltése után kapni fogsz egy kérdőívet, amivel előzetesen felmérem, hogy milyen elképzeléseid vannak.

Ezt követően egyeztetünk egy időpontot, amikor személyesen konzultálunk, és elkezdjük kidolgozni az álomruhádat.

Megrendelés